Visie, missie en historie

Counters, administratie en advies, is opgericht door Harold Dingemans (1967). Als afgestudeerd SPD’er heeft Harold inmiddels ruim 25 jaar ervaring met financiële dienstverlening aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Harold en zijn 7-koppige team van deskundige medewerkers maken van Counters een volwaardige partner voor alle administratieve vraagstukken.

Visie:

Het met liefde omgaan met klanten en hun cijfers. Niet in driedelig grijs of onbegrijpelijke taal maar met een vlotte verschijning en frisse uitstraling.

Missie:

Klanten helder inzicht geven in hun cijfers en hen financieel de vinger aan de pols houden.

Historie

Harold begon in 1988 zijn loopbaan bij Joore Registeraccountants in Tilburg. Zijn werk bestond uit het samenstellen van jaarrekeningen voor eenmanszaken, toen nog de zogenaamde ‘schoenendoosadministratie’ en de veertienkolomsvellen. Ook assisteerde hij de accountants bij grotere controleopdrachten. In 1992 stapte hij over naar het eveneens in Tilburg gevestigde Van Luxemborg en De Kok, alwaar hij in nauwe samenwerking met de accountantvennoten belast was met het controleren en samenstellen van jaarrekeningen. In 2008 verliet hij dit bureau om als freelancer te werken voor Counters. Op 1 januari 2012 heeft hij het bureau overgenomen en is hij volledig eigenaar/directeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws express

Nieuws express